Könnyűszerkezetes, kulcsrakész házat szeretne építtetni?

Kérjen árajánlatot a GYORS-HÁZAK.HU csapatától

Kulcsrakész megoldások

Vállalkozásunk több éves tapasztalattal rendelkezik, a könnyűszerkezetes, gyors házak kivitelezésében.

Az évek során számos könnyűszerkezetes házat adtunk át ügyefeleinknek, akik azóta is jó döntésnek tartják, hogy a kulcsrakész megoldást választották, mikor a házépítésbe kezdtek

Az első kapavágástól a kulcsrakész állapotig!

Az egyik fő kérdés, hogy mennyibe kerül egy könnyűszerkezetes ház gyors, kulcsrakész állapotig tartó kivitelezése.
A Gyors-Házak csapata, több alternatívat biztosit, azoknak, akik könnyűszerkezetes házat szeretne építettin. Az egyes munkafolyamatokat más kivitelezőkkel vagy akár sajátkezűleg is megoldhatja, így optimalizálva a költségeket.

Gyorsház Start

Elkészítjük önnek a könnyűszerkezetes ház szerkezetét. Önre bízzuk a többi kivitelezést, igy akár spórolhat is a költségeken.
190 000 +ÁFA Ft/m2
  • ► Könnyűszerkezetes ház

  • ► Kivéve ház alapja

  • ► Kivéve gépészet

  • ► Kivéve festés

  • ► Kivéve burkolás

Könnyűszerkezetes ház Basic

Már csak a végső csinosítások várnak Önre, igy biztos, hogy igényeinek 100%-an megfelelő könnyűszerkezetes házba költözhet be.
220 000 + ÁFA Ft/m2
  • ► Könnyűszerkezetes ház

  • ► Kivéve festés

  • ► Kivéve burkolás

Kulcsrakész ház

Az alapoktól, teljesen a beköltözésig, bogy kényelmes legyeb a könnyűszerkezetes ház építése
275 000 + ÁFA Ft/m2
  • ► Könnyűszerkezetes ház
  • Kulcsrakészen

Minta, gondolat ébresztő, könnyűszerkezetes tervrajzok

Kattints a képre és nézd meg a könnyűszerkezetes rendszer felépítését.

A könnyűszerkezetes építési rendszer

A könnyűszerkezetes házak, gyorsházak, készházak, a felhasznált anyagok tekintetében megegyeznek bármely hagyományos építésnél használt anyagokkal. A különbség, hogy itt a házak teherhordó szerkezete egy faváz, mely már szigetelést rejt magában. Van még egy jelentős különbség: elkészültük után, ezen házak fenntartási költsége, rezsije jóval kevesebb! A könnyűszerkezetes építési mód, más néven gyorsházak, kulcsrakész házak,  további előnye, hogy igen gyors a kivitelezési idő, amely egy átlagos méretű családi háznál (~100 m2), nem több mint 100 – 110 munkanap, a ház kitűzésétől a kulcsátadásig.

A könnyűszerkezetes gyors kulcsrakész házak műszaki tartalma

A belső kialakítás tekintetében minden a megrendelő igényi szerint történik. A burkolatok kiválasztása, a falak színeinek kiválasztása, a csaptelepek, szaniter áruk , stb… Nálunk van lehetőség, hogy a megrendelő munkafázisokat saját maga oldjon meg, kivitelezzen! Amihez ragaszkodunk, az a szerkezet állítás! Az ettől eltérő igények is megvalósíthatók természetesen ! A standard könnyűszerkezetes, gyors, kulcsrakész házak műszaki tartalma teljes tekintsd meg itt!

Gyors Kulcsrakész Könnyűszerkezetes Házak

Ha házat szeretnél építeni?

Akkor jó helyen jársz nálunk, a gyors-hazak.hu weboldalán! Több mint 18 éves ( Egyesült Államokban szerzett ) tapasztalattal rendelkezünk a könnyűszerkezetes, készház építéssel kapcsolatban. Nézz szét nállunk és keress bizalommal! | +36 70 311 1137 | muhely@gyors-hazak.hu

Gyorsan szeretnél házat építeni?

Egy átlagos 100nm-es könnyűszerkezetes házat körülbelül 100-110 munkanap alatt kulcsrakészre húzunk.

Mit kell tudni a könnyűszerkezetes házakról?

Sok kérdés, érv, ellenérv merül fel a könnyűszerkezetes, gyors házakkal kapcsolatban. A fa a legősibb építő anyag, tulajdonságait több ezeréve ismerjük. A könnyűszerkezetes, készházas technológiát több mint 150 éve alkalmazzák. A gyors házas technológia kiforrottnak mondható. Minden építőanyag ezen házakban is ugyan az, mint a „hagyományos”  tégla-, ytong házakban. Egyedül a könnyűszerkezetes, kész házaknál a teherhordó szerkezet egy igen masszív faváz. A faváz flexibilitásának köszönhetően sokkal jobban ellenál a dilatációnak, földmozgásoknak, földrengéseknek. A faváz le van kezelve égés késleltetővel, rovar- és gombaírtóval melyet minden esetben tanúsítvány igazol. Ha felkeltettük érdeklődésedet, olvasd át standard műszaki tartalmunkat a készházakról, vagy keress minket bártan telefonon vagy e-mail elérhetőségünkön.

Lovag Csejtei Tamásnak is volt szerencsénk könnyűszerkezetes házat építeni
Csejtei Tamás Back II Black együttes egyik alapítója